Bemutatkozás

Kedves Látogató!

 A nevem Mészáros Tamás, druida, természetgyógyász és spirituális tanácsadó. Gyerekkorom óta foglalkozok spirituális dolgokkal, csak akkor még nem voltak felcímkézve. Azóta persze képeztem magam(természetgyógyászat, fitoterápia, Bach-virágterápia, spirituális tanácsadás(tarot, asztrológia, mágia), OBOD druida képzés…) így mindennek meg lett a maga helye(neve) az életemben, már aminek létezik hely és név.

 Voltatok már úgy, hogy úgy éreztétek, rossz úton haladtok? Én is így éreztem. A “civil” életben is elindultam és pár érdekes döntésem miatt dolgoztam is jó pár évet. A hadseregnél lokátorműszerészként kezdtem, majd légvédelmi és rakéta tüzérként fejeztem be. Ezt követően gyárakban dolgoztam, méréstechnikusként. Informatikusként, de még szupermaketben is tevékenykedtem host-ként egy rövid ideig. Majd kórházban kezdtem el dolgozni műtőssegédként, nem sokkal később pedig műtős szakasszisztensként. Közben elvégeztem az ápolást, szakápolást és a műtős szakasszisztensit is. Itt dolgoztam a legtöbbet.

 De végül mindenből tanul az ember.

 Rá kellett jönnöm, mialatt ezen szakmákban foglalatoskodtam – amellett, hogy sok értékes tapasztalattal és baráttal lettem gazdagabb – , folyamatosan támogattam barátaimat, ismerőseimet, munkatársaimat, hozzáállásommal, kisugárzásommal, ötleteimmel, hétköznapi és kevésbé hétköznapi tanácsaimmal.

 Ezért döntöttem úgy, hogy azzal foglalkoznék, amivel eddig csak másodsorban, pedig az egész életemet meghatározza és kitölti. Segíteni, druidaként másoknak, használva mind azt a sok tudást, képességet és eszközt (druid-craft tarot, rúna, ogam, virág esszenciák, zöld ember kártyák, stb.), ami kellhet hozzá.

error: Content is protected !!