Miben segíthetek?

A Szolgáltatások egymásra épülnek, ezért az első alkalommal egy felméréssel/önismereti kérdésekkel kezdünk, egy beszélgetés keretein belül.

 

Tűz a tó mélyén: Önismeret, önfejlesztés, (terápia)

Az önfejlesztés lépései nem kőbe vésett szabályok szerint vannak lefektetve. A fejlődés igényének oka határozza meg a célt. A lépések pedig mindig igazodnak a célokhoz, a rendelkezésre álló erőforrásokhoz, eszköztárhoz, a személyiségedhez. Mindig figyelembe veszik, hogy az önismereted, a képességek, készségek milyen szintjén állsz. Az első lépés talán az, hogy tisztában kell lenned/jönnöd a jelenlegi képességeiddel, tapasztalataiddal, filozófiáddal, eddigi törekvéseiddel, és korlátjaiddal. Vagy önkorlátozó gondolataiddal. Így megalapozottabban tudsz reális célokat kitűzni, és megfelelő lépéseket tervezni.

Terápia, kinek ajánlom:

  • Annak aki úgy érzi megrekedt az életútján és a fejlődésében.
  • Aki kíváncsi mi, miért történik az életében.
  • Aki meg szeretne szabadulni a tudatalatti blokkjaitól.
  • Aki rendezni szeretné betegsége lelki okait.
  • Aki fejlődni szeretne.

Ha szükséges kiegészíthetjük Bach-virágterápiával.

 

Bach-virágterápia

  • állapotfelmérés beszélgetéssel
  • eszenciák kiválasztása
  • eszenciakeverék elkészítése
  • terápia idejének, módjának ismertetése

A Bach-virágcseppek különleges gyógymódot kínálnak lelki problémáinkra, belső konfliktusokból fakadó nehézségeinkre. A homeopátiához hasonló elven működő virágterápia a növények rezgését használja fel a lelki egyensúly megteremtésében, visszaszerzésében. A Bach-virágterápia egy alternatív gyógymód, amit Edward Bach (1886-1936) brit orvos fejlesztett ki az 1930-as években. A szabványnak megfelelően, a gyűjtemény 38 egyedi eszenciát, és két Elsősegély cseppet tartalmazó készletével dolgozom.

Amennyiben a Bach-virágterápiát az önismereti, önfejlesztési terápia keretein belül használjuk, abban az esetben a szolgáltatás tartalmazza ennek a díját is. Többlet költségként csak a keveréket kell kifizetni.

 

Fény a hegyen: Spirituális/metafizikai alap és haladó ismeretek

Spiritualitás: összefoglaló kategória/elnevezés. Jelenthet olyan világnézeti formákat, amelyek elsősorban a szellemi, természetfeletti erők, illetve a lélek értelmezésén, magyarázatán alapuló irányzatainak közös neve. A spiritualitás több vallás közös alapelvét is jelenti, de nem a vallás gyakorlása. A spirituális világnézeteket követők vallják, hogy az élet több kell, hogy legyen, mint a természet véletlen egyszeri és megismételhetetlen játéka. Vallási hovatartozástól függetlenül szerintük a világot egy magasabb rendező elv, egy ember felett álló kozmikus erő irányítja. Nem tévesztendő össze a következővel: spiritualizmus, spiritizmus.

 

Erdőjárás, ösvény keresés: Misztikus, ezoterikus irányzatok, rendszerek, rendek és csoportok, illetve ezoterikus eszközök, eszközrendszerek megismerése, alap illetve haladó szinten

A misztikát az különbözteti meg más metafizikai rendszerektől, hogy tartalmaznak olyan különböző mentális, fizikai és spirituális gyakorlatokat, amelyek segítségével elérhető, valamilyen fajta egyesülés, megváltás vagy megszabadulás. Utalhat bármilyen megváltozott tudatállapotra, amely vallásos vagy spirituális jelentést kap.
Az ezotéria világába sorolható számos olyan irányzat, amely korunk tudományos világképébe nem illeszkedik bele. A világot, annak működését és részeit a tudománytól eltérő módszerekkel (vagy a dolgokat összefüggéseiben) vizsgálja.
Az ezoterika tudás, de nem ismeret. Ez a fajta tudás tapasztalatból származik. Ezért jellemző az ezoterikus tudásra az, hogy aki megtapasztalta, az tudja, aki csak olvasott róla, az nem.

A szolgáltatások igénybe vehetők időpont egyeztetés után, személyesen, vagy online. Időpontegyeztetés: Elérhetőség oldalon, telefonon, emailben, vagy a kapcsolatfelvételi űrlapon

Általános Szerződési Feltételek

Titoktartási kötelezettség

A Szakmai Etikai Kódex irányelvek betartása mellett, a konzultációk/beszélgetések diszkrét körülmények között zajlanak, alapvető a titoktartási kötelezettség. A bizalom, az empátia, az elfogadás és a diszkréció a mottó.

Egészségügyi, ill. gyógyító tevékenységet, pszichoterápiát, nem végzek és nem tanítok, orvosi diagnózist nem állítok fel. Tevékenységem semmilyen módon nem terjed ki a klinikai értelemben vett gyógyításra. Az általam nyújtott szolgáltatás, közérzet javító tevékenységnek minősül. Tevékenységem oktató, tanító jellegű. Célom a hozzám fordulók életszemléletének, életút-megértésének javítása, hogy problémáikat, nehézségeiket képesek legyenek a folyamataik végén egyedül megérteni és megoldani. Ha a hozzám forduló személy mentális egészségügyi problémával küzd, vagy ennek gyanúja áll fenn, akkor a segítségért jelentkezőt a megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberhez irányítom.

error: Védett tartalom !!