Szent Liget

Üdv itt Vándor!

Ligetem legbelső részéhez értél. Itt egy kis tisztáson, egy hatalmas kilátót találsz, innen szemlélheted végig az egész nagy rengeteget. A kilátó a TikTok, ami a mai világ egyik legnépszerűbb portálja. Meglepő lehet, de ha kicsit belepillantasz, meglátod, hogy a sok vidám fiatalon kívül, számtalan komoly értelmiségi, művész, író, orvos, ügyvéd képviselteti itt magát.

Az én kilátóm a spirituális/ezoterikus világba, nyújt betekintést és ha kíváncsi és kitartó vagy, rengeteg értékes információval gazdagodhatsz.

Awen, meditációk, légzőgyakorlatok, gyógynövények, ásványok, rúnák, ogam és tarot kártyák kerülnek többek között bemutatásra modern módon. Találkozhatsz kvízekkel és még sok érdekességgel a spiritualitás és ezotéria világából.

A több, mint 300 videóból párat belinkeltem nektek ide ízelítőként. Sajnos a TikTok-on még nem elérhetőek a kategóriák(playlist), ezért viszonylag sokat kell böngészni, hogy mindenki megtalálja a kedvére való videókat, de ígérem nem lesz olyan videó, ami nem érné meg a megtekintést. 

A videók sok mondanivalója, de rövidsége miatt lejátszás közben érdemes megállítani őket, esetleg teljes képernyőben megtekinteni.

TikTok profilomat itt eléred: Idho Spirituality

 

A spiritualitás magjai és szirmai

Kommunikáció a spiritualizmusban

Bárd meditáció

 

Druidák napjainkban

Druidák és ünnepi viseleteik

A druidák hét ajándéka
OBOD: Philip Carr-Gomm

Awen röviden

A belső erő

Spirituális és ezoterikus alapfogalmak

Druida szellemi vezetők

Szellemi vezető hívása

Spirituális utazás kezdőknek

A világ legnagyobb és legöregebb fái

Az ogam abc 1.rész

Az ogam abc 2.rész

Wicca

Tarot története

Asztrológia

További videók hamarosan…

error: Védett tartalom !!